چگونه کیک قهوه با مخلوط میوه درست کنیم؟

0

مواد لازم برای تهیه کیک قهوه با مخلوط میوه

۳ فنجان آرد همه منظوره

۱و ۱/۲ فنجان شکر

۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۲ قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده

۳/۴ فنجان کره سرد

۱و ۱/۲فنجان خامه ترش

۳ عدد تخم مرغ

۲ قاشق غذا خوری آب پرتقال

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۳/۴ فنجان میوه های خشک مخلوط

۲ قاشق غذاخوری شکر قنادی

loading...

طرز تهیه کیک قهوه با مخلوط میوه :

۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب باندت کیک را با روغن چرب کرده و آرد پاشی کنید.

۲- در کاسه ای بزرگ، آرد، شکر، پودر خمیر مایه، جوش شیرین، نمک، و پوست رنده پرتقال را مخلوط کنید. بوسیله یک مخلوط کن خمیر یا چاقو، کره را خرد کنید. سپس خامه ترش، تخم مرغها، آب پرتقال، و اسانس وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و به میوه های خشک بیافزایید

۳- خمیر را در قالب بریزید و به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید و وقتی که خلال دندانی را در کیک فرو کردید و خلال تمییز بیرون آمد، کیک آماده است. اجازه دهید تا کیک ۱۰ دقیقه خنک شود. سپس بر روی پایه فلزی بگذاری تا کاملا خنک شود.کیک را با شکر قنادی تزیین کرده و نوش جان کنید.

ارزش غذایی کیک قهوه با مخلوط میوه

کالری: ۳۰۱ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۲۶ کیلو کالری
چربی: ۱۴ گرم
کل قندهای: ۲۱ گرم
کربوهیدرات: ۴۰ گرم
چربی اشباع شده: ۹ گرم
کلسترول: ۷۲mg
سدیم: ۱۶۶ میلی گرم
پروتئین: ۴ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۷۱ میلی گرم
منیزیم: ۹ میلی گرم
پتاسیم: ۷۶ میلی گرم
فسفر: ۷۷ گرم
بتا کاروتن: ۲۹ میکروگرم
بیوتین: ۳ میکروگرم
کولین: ۲۸ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
فلوراید: ۱ میلی گرم
وزن گرم: ۹۴ گرم
ید: ۵ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۲ میکروگرم
مونو چربی: ۴ گرم
نیاسین معادل: ۲mg
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
دیگر: ۱۸ کیلوگرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۱۲ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
آب: ۲۹ گرم

مطالب مرتبط
کیک ملاس با روکش پنیر خامه ایی

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام ولینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کاپ کیک دبل چاکلت

چگونه چیز کیک شکلاتی با تمشک درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی لیمویی با مخلوطی از انواع توت 

چگونه کیک شکلاتی بادامی بدون آرد درست کنیم؟

چگونه کیک هویج با فراستینگ خامه درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک موزی + کالری و ارزش غذایی

باندت کیک با ژله ی توت و لیمو + کالری و ارزش غذایی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.