چگونه کیک نعنایی درست کنیم؟

0


مواد لازم جهت تهیه کیک نعنایی

 

۶ عدد سفیده تخم مرغ

۱ و ۱/۲ فنجان شکر

۲ عدد زرده تخم مرغ

۲/۳ فنجان پوره زغال اخته

۱/۳ فنجان باترمیلک ۱% چربی

۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا

۲ قاشق چایخوری پودر قهوه

۱/۴ قاشق چایخوری اسانس نعناع

۱ فنجان آرد همه منظوره

۳/۴ فنجان پودر کاکائو

۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

نوک قاشق چایخوری نمک

مواد لازم جهت تهیه آیسینگ:

 

۱ فنجان شکر قنادی

۲ قاشق غذاخوری شیر خشک

۱/۴ قاشق چایخوری اسانس نعناع

۲ فنجان خامه بدون چربی برای تاپینگ

طرز تهیه کیک نعنایی

 

۱-فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب نچسب ۹*۱۳ را با کاغذ مومی بپوشانید و کاغذ را چرب کنید.

۲-سفیده ها را با دور متوسط همزن، هم بزنید تا فرم بگیرد.سپس ۱/۲ فنجان شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا رنگش روشن شده و فرم بگیرد.

۳-در کاسه ای کوچک، زرده های تخم مرغ، پوره زغال اخته، آب، روغن، پودر قهوه، و اسانس نعناع را با هم مخلوط کنید.

۴-در کاسه ای بزرگتر، آرد، کاکائو، پودر خمیر مایه، جوش شیرین، نمک، و ۱ فنجان شکر را خوب مخلوط کنید.مخلوط زغال اخته را اضافه کنید و هم بزنید، خیلی مخلوط نکنید.سپس به مخلوط سفیده ها بیافزایید.

۵-خمیر را در قالب بریزید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذاریدوسپس از فر درآورده و بگذارید تا خنک شود.

۶-برای درست کردن آیسینگ، در کاسه ای کوچک، شکر قنادی، شیر، و اسانس نعناع را ترکیب کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شوند این ترکیب را به تاپینگ اضافه کنید و روی کیک بریزید.کیک را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.پس از این مدت، کیک آماده سرو میباشد.

ارزش غذایی کیک نعنایی

کالری: ۲۸۱ کیلوکالری
کالری از چربی: ۳۶ کیلو کالری
چربی: ۴ گرم
مجموع شکر: ۴۲ گرم
کربوهیدرات: ۵۹ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۳۵ میلی گرم
سدیم: ۲۵۹ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
آهن: ۲ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۷۴ میلی گرم
منیزیم: ۳۳ میلی گرم
پتاسیم: ۲۵۱ میلی گرم
فسفر: ۹۹ میلی گرم
ویتامین B1 تیامین: ۰ میلی گرم
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۱ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
الکل: ۰ گرم
بتا کاروتن: ۳ میکروگرم
بیوتین: ۳ میکروگرم
کافئین: ۱۷ میلی گرم
کولین: ۲۱ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
فلوراید: ۲ میلی گرم
غذای فولاد: ۳۷ میکروگرم
وزن گرم: ۱۱۸ گرم
ید: ۱۶ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۰ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۵ گرم
مونو چربی: ۲ گرم
نیاسین معادل: ۲ میلی گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۱۰ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
ویتامین کا : ۳ میکروگرم
آب: ۴۸ گرم

مطالب مرتبط
آموزش تهیه کیک اسنک شکلاتی به همراه کدو سبز

نوش جان …

اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید

طرز تهیه کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی

آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

آموزش طرز تهیه کیک قهوه سریع

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.