چگونه کیک نعنایی درست کنیم؟
مواد لازم جهت تهیه کیک نعنایی
۶ عدد سفیده تخم مرغ
۱ و ۱/۲ فنجان شکر
۲ عدد زرده تخم مرغ
۲/۳ فنجان پوره زغال اخته
۱/۳ فنجان باترمیلک ۱% چربی
۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا
۲ قاشق چایخوری پودر قهوه
۱/۴ قاشق چایخوری اسانس نعناع
۱ فنجان آرد همه منظوره
۳/۴ فنجان پودر کاکائو
۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
نوک قاشق چایخوری نمک
مواد لازم جهت تهیه آیسینگ:
۱ فنجان شکر قنادی
۲ قاشق غذاخوری شیر خشک
۱/۴ قاشق چایخوری اسانس نعناع
۲ فنجان خامه بدون چربی برای تاپینگ
طرز تهیه کیک نعنایی
۱-فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب نچسب ۹*۱۳ را با کاغذ مومی بپوشانید و کاغذ را چرب کنید.
۲-سفیده ها را با دور متوسط همزن، هم بزنید تا فرم بگیرد.سپس ۱/۲ فنجان شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا رنگش روشن شده و فرم بگیرد.
۳-در کاسه ای کوچک، زرده های تخم مرغ، پوره زغال اخته، آب، روغن، پودر قهوه، و اسانس نعناع را با هم مخلوط کنید.
۴-در کاسه ای بزرگتر، آرد، کاکائو، پودر خمیر مایه، جوش شیرین، نمک، و ۱ فنجان شکر را خوب مخلوط کنید.مخلوط زغال اخته را اضافه کنید و هم بزنید، خیلی مخلوط نکنید.سپس به مخلوط سفیده ها بیافزایید.
۵-خمیر را در قالب بریزید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذاریدوسپس از فر درآورده و بگذارید تا خنک شود.
۶-برای درست کردن آیسینگ، در کاسه ای کوچک، شکر قنادی، شیر، و اسانس نعناع را ترکیب کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شوند این ترکیب را به تاپینگ اضافه کنید و روی کیک بریزید.کیک را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.پس از این مدت، کیک آماده سرو میباشد.
ارزش غذایی کیک نعنایی
کالری: ۲۸۱ کیلوکالری
کالری از چربی: ۳۶ کیلو کالری
چربی: ۴ گرم
مجموع شکر: ۴۲ گرم
کربوهیدرات: ۵۹ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۳۵ میلی گرم
سدیم: ۲۵۹ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
آهن: ۲ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۷۴ میلی گرم
منیزیم: ۳۳ میلی گرم
پتاسیم: ۲۵۱ میلی گرم
فسفر: ۹۹ میلی گرم
ویتامین B1 تیامین: ۰ میلی گرم
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۱ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
الکل: ۰ گرم
بتا کاروتن: ۳ میکروگرم
بیوتین: ۳ میکروگرم
کافئین: ۱۷ میلی گرم
کولین: ۲۱ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
فلوراید: ۲ میلی گرم
غذای فولاد: ۳۷ میکروگرم
وزن گرم: ۱۱۸ گرم
ید: ۱۶ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۰ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۵ گرم
مونو چربی: ۲ گرم
نیاسین معادل: ۲ میلی گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۱۰ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
ویتامین کا : ۳ میکروگرم
آب: ۴۸ گرم
نوش جان …
اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید
آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی
آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی
آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی