آموزش طرز تهیه کیک هویج و آناناس با روکش پنیر خامه ای و گردو
مواد لازم برای تهیه کیک هویج و آناناس :
۱/۲ فنجان گردو خرد شده
۱/۲ فنجان هویج رنده شده
۳ بسته پودر کیک هویج ترکیب شده با پودینگ
۴ شیشه مربای هویج
۵ عدد تخم مرغ
۱/۲ فنجان روغن
۱/۳ فنجان شیر
۱ قاشق چایخوری اسانس پرتقال یا لیمو
۳/۴ فنجان کرن بری خشک
۲ بسته پنیر خامه ای عسلی
۱/۳ فنجان شکر قنادی
طرز تهیه کیک هویج و آناناس :
۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده و قالب کیک به ابعاد ۹*۱۳ را با روغن چرب میکنیم و با آرد میپوشانیم و اضافه آرد را از ظرف پاک میکنیم.
۲-گردو ها را در خرد کن ریخته و خرد میکنیم. سپس بر روی کاغذ مومی میریزیم.۲ قاشق غذاخوری از گردو ها را کنار میگذاریم.هویج ها را نیز ۱ دقیقه خرد کرده و کناری میگذاریم.
۳-پودر کیک، هویج رنده شده، تخم مرغ ها، روغن، شیر و اسانس پرتقال یا لیمو را اضافه میکنیم و ۳۰ ثانیه مخلوط میکنیم. با سرعت متوسط مخلوط را به مدت ۳ دقیقه هم میزنیم تا صاف و یک دست شود. آناناس، کرن بری، گردو و هویج را مخلوط می کنیم و به مخلوط مواد کیک اضافه می کنیم و در قالب کیک می ریزیم. ۳۵ دقیقه زمان می دهیم تا کیک پخته شود سپس از فر درآورده و اجازه میدهیم تا کاملا خنک شود.
۴- پنیر خامه ای و شکر را با قاشق مخلوط میکنیم تا صاف یک دست شود و روی کیک را با این کرم و گردو خرد شده تزئین میکنیم.
نکته: این کیک را درون یخچال نگه داری کنید.
این کیک، دسر خوبی برای عصرانه است و عطر و طعم خوشایندی را به همراه دارد.
ارزش غذایی کیک هویج و آناناس
- کالری: ۷۵۵ کیلو کالری
- کالری از چربی: ۴۰۶ کیلو کالری
- چربی: ۴۵ گرم
- کل قندهای: ۲۵ گرم
- کربوهیدرات: ۸۱ گرم
- چربی اشباع شده: ۱۴ گرم
- کلسترول: ۱۶۰ میلی گرم
- سدیم: ۶۸۲ میلی گرم
- پروتئین: ۱۲ گرم
- فیبر نامحلول: ۱ گرم
- آهن: ۲ میلی گرم
- روی: ۱ میلی گرم
- کلسیم: ۱۹۵ میلی گرم
- منیزیم: ۲۹ میلی گرم
- پتاسیم: ۴۱۷ میلی گرم
- فسفر: ۲۸۹ میلی گرم
- ویتامین سی : ۵ میلی گرم
- ویتامین B1 تیامین: 0mg
- ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
- ویتامین B3 نیاسین: ۲ میلی گرم
- اسید فولیک: ۳۴ میکروگرم
- آلانین: ۰ گرم
- آلفا کاروتن: ۴۷۸ میکروگرم
- آرژنین: ۱ گرم
- آسپارتات: ۱ گرم
- بتا کاروتن: ۱۱۵۰ میکروگرم
- بیوتین: ۷ میکروگرم
- بور: ۵۵ میکروگرم
- کلراید: ۵۲ میلی گرم
- کولین: ۶۸ میلی گرم
- کروم: ۰ میکروگرم
- مس: ۰ میلی گرم
- سیستین: ۰ گرم
- فیبر غذایی: ۴ گرم
- فلوراید: ۲ میلی گرم
- فولات : ۷۰ میکروگرم
- مواد غذایی فولاد: ۹۰ میکروگرم
- فولاد: ۳۲ میکروگرم
- فروکتوز: ۲ گرم
- گلوکز: ۲ گرم
- گلوتامات: ۲ گرم
- گلیسمی: ۱ بار
- گلیسین: ۰ گرم
- هیستیدین: ۰ گرم
- ید: ۱۶ میکروگرم
- ایزولوسین: ۰ گرم
- لاکتوز: ۱ گرم
- لوسین: ۱ گرم
- لینولئیک: ۱۳ گرم
- لوستین زاکسنتین: ۱۱۹ میکروگرم
- لیکوپن: ۰ میکروگرم
- لیزین: ۰ گرم
- اسید مالیک: ۰ گرم
- منگنز: ۱ میلی گرم
- متیونین: ۰ گرم
- مولیبدن: ۷ میکروگرم
- مونوساکاریدس: ۴ گرم
- مونو چربی: ۷ گرم
- کربن خالص: ۷۷ گرم
- نیاسین معادل: ۴mg
- اسید چرب امگا ۳: ۲ گرم
- اسید چرب امگا ۶ : ۱۳ گرم
- اسیدهای آلی: ۰ گرم
- پالمتیک: ۲ گرم
- پالمیتول: ۰ گرم
- اسید پانتوتنیک: ۱ میلی گرم
- فنیل آلانین: ۰ گرم
- پلی فیت: ۱۵ گرم
- پرولین: ۱ گرم
- سلنیوم: ۱۸ میکروگرم
- فیبر محلول: ۲ گرم
- نشاسته: ۰ گرم
- استاریک: ۱ گرم
- ساکارز: ۱ گرم
- ویتامین K: 30 میکروگرم
- آب: ۹۳ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است