آموزش طرز تهیه کیک هویج و آناناس با روکش پنیر خامه ای و گردو

0

مواد لازم برای تهیه کیک هویج و آناناس :

۱/۲ فنجان گردو خرد شده

۱/۲ فنجان هویج رنده شده

۳ بسته پودر کیک هویج ترکیب شده با پودینگ

۴ شیشه مربای هویج

۵ عدد تخم مرغ

۱/۲ فنجان روغن

۱/۳ فنجان شیر

۱ قاشق چایخوری اسانس پرتقال یا لیمو

۳/۴ فنجان کرن بری خشک

۲ بسته پنیر خامه ای عسلی

loading...

۱/۳ فنجان شکر قنادی

طرز تهیه کیک هویج و آناناس :

۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده و قالب کیک به ابعاد ۹*۱۳ را با روغن چرب میکنیم و با آرد میپوشانیم و اضافه آرد را از ظرف پاک میکنیم.

۲-گردو ها را در خرد کن ریخته و خرد میکنیم. سپس بر روی کاغذ مومی میریزیم.۲ قاشق غذاخوری از گردو ها را کنار میگذاریم.هویج ها را نیز ۱ دقیقه خرد کرده و کناری میگذاریم.

۳-پودر کیک، هویج رنده شده، تخم مرغ ها، روغن، شیر و اسانس پرتقال یا لیمو را اضافه میکنیم و ۳۰ ثانیه مخلوط میکنیم. با سرعت متوسط مخلوط را به مدت ۳ دقیقه هم میزنیم تا صاف و یک دست شود. آناناس، کرن بری، گردو و هویج را مخلوط می کنیم و به مخلوط مواد کیک اضافه می کنیم و در قالب کیک می ریزیم. ۳۵ دقیقه زمان می دهیم تا کیک پخته شود سپس از فر درآورده و اجازه میدهیم تا کاملا خنک شود.

۴- پنیر خامه ای و شکر را با قاشق مخلوط میکنیم تا صاف یک دست شود و روی کیک را با این کرم و گردو خرد شده تزئین میکنیم.

نکته: این کیک را درون یخچال نگه داری کنید.

این کیک، دسر خوبی برای عصرانه است و عطر و طعم خوشایندی را به همراه دارد.

ارزش غذایی کیک هویج و آناناس

  • کالری: ۷۵۵ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۴۰۶ کیلو کالری
  • چربی: ۴۵ گرم
  • کل قندهای: ۲۵ گرم
  • کربوهیدرات: ۸۱ گرم
  • چربی اشباع شده: ۱۴ گرم
  • کلسترول: ۱۶۰ میلی گرم
  • سدیم: ۶۸۲ میلی گرم
  • پروتئین: ۱۲ گرم
  • فیبر نامحلول: ۱ گرم
  • آهن: ۲ میلی گرم
  • روی: ۱ میلی گرم
  • کلسیم: ۱۹۵ میلی گرم
  • منیزیم: ۲۹ میلی گرم
  • پتاسیم: ۴۱۷ میلی گرم
  • فسفر: ۲۸۹ میلی گرم
  • ویتامین سی : ۵ میلی گرم
  • ویتامین B1 تیامین: 0mg
  • ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
  • ویتامین B3 نیاسین: ۲ میلی گرم
  • اسید فولیک: ۳۴ میکروگرم
  • آلانین: ۰ گرم
  • آلفا کاروتن: ۴۷۸ میکروگرم
  • آرژنین: ۱ گرم
  • آسپارتات: ۱ گرم
  • بتا کاروتن: ۱۱۵۰ میکروگرم
  • بیوتین: ۷ میکروگرم
  • بور: ۵۵ میکروگرم
  • کلراید: ۵۲ میلی گرم
  • کولین: ۶۸ میلی گرم
  • کروم: ۰ میکروگرم
  • مس: ۰ میلی گرم
  • سیستین: ۰ گرم
  • فیبر غذایی: ۴ گرم
  • فلوراید: ۲ میلی گرم
  • فولات : ۷۰ میکروگرم
  • مواد غذایی فولاد: ۹۰ میکروگرم
  • فولاد: ۳۲ میکروگرم
  • فروکتوز: ۲ گرم
  • گلوکز: ۲ گرم
  • گلوتامات: ۲ گرم
  • گلیسمی: ۱ بار
  • گلیسین: ۰ گرم
  • هیستیدین: ۰ گرم
  • ید: ۱۶ میکروگرم
  • ایزولوسین: ۰ گرم
  • لاکتوز: ۱ گرم
  • لوسین: ۱ گرم
  • لینولئیک: ۱۳ گرم
  • لوستین زاکسنتین: ۱۱۹ میکروگرم
  • لیکوپن: ۰ میکروگرم
  • لیزین: ۰ گرم
  • اسید مالیک: ۰ گرم
  • منگنز: ۱ میلی گرم
  • متیونین: ۰ گرم
  • مولیبدن: ۷ میکروگرم
  • مونوساکاریدس: ۴ گرم
  • مونو چربی: ۷ گرم
  • کربن خالص: ۷۷ گرم
  • نیاسین معادل: ۴mg
  • اسید چرب امگا ۳: ۲ گرم
  • اسید چرب امگا ۶ : ۱۳ گرم
  • اسیدهای آلی: ۰ گرم
  • پالمتیک: ۲ گرم
  • پالمیتول: ۰ گرم
  • اسید پانتوتنیک: ۱ میلی گرم
  • فنیل آلانین: ۰ گرم
  • پلی فیت: ۱۵ گرم
  • پرولین: ۱ گرم
  • سلنیوم: ۱۸ میکروگرم
  • فیبر محلول: ۲ گرم
  • نشاسته: ۰ گرم
  • استاریک: ۱ گرم
  • ساکارز: ۱ گرم
  • ویتامین K: 30 میکروگرم
  • آب: ۹۳ گرم
مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه اکلر ( نوعی شیرینی خامه دار )

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.