آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی لیمویی با مخلوطی از انواع توت ها
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی لیمویی
۷ گرم سفیده تخم مرغ معادل ۱ فنجان
۱ قاشق چایخوری کرم تارتار
۱ فنجان بعلاوه ۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
۵ گرم زرده تخم مرغ معادل ۱/۳ فنجان
۲ قاشق غذاخوری آب جوش
۱ قاشق غذاخوری پوست لیمو رنده شده
۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۱ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه
کمی نمک
۱ فنجان آرد
حدود ۳ فنجان انواع توت
۱/۴ فنجان عسل
۲ قاشق غذا خوری آب لیمو
طرز تهیه کیک اسفنجی لیمویی
۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.به وسیله همزن برقی،سفیده های تخم مرغ و کرم تار تار را مخلوط کنید تا فرم بگیرد. سپس ۲ قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید.
۲-در کاسه ای زرده های تخم مرغ و ۱ فنجان شکر را مخلوط کرده، آب جوش را اضافه کنید و حدودا ۴ دقیقه به همردن ادامه دهید تا به رنگ زرد روشنی در آید. رنده لیمو، اسانس وانیل، پودر خمیر مایه و نمک را اضافه کرده و به تدریج آرد را بیافزایید. سپس ۱/۳ از سفیده های تخم مرغ را به زرده ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
۳-مواد را در قالب ریخته و به مدت ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از اتمام زمان پخت، ۴۵ دقیقه فرصت دهید تا خنک شود. با یک کارد کیک را از لبه های قالب جدا کنید و از قالب درآورید و با انواع توت تزیین کنید..
۴-عسل را ۳۰ دقیقه در ماکروویو بگذارید، آبلیمو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا خنک شود و روی کیک را با این ترکیب بپوشانید.
ارزش غذایی کیک اسفنجی لیمویی
کالری: ۱۹۰ کیلو کالری
کالری از چربی: ۲۰ کیلو کالری
چربی: ۲ گرم
کل قند: ۲۷ گرم
کربوهیدرات: ۳۹ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۸۷ میلی گرم
سدیم: ۸۳ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
فیبر نامحلول: ۰ گرم
کلسیم: ۴۶ میلی گرم
منیزیم: ۱۴ میلی گرم
پتاسیم: ۱۶۸ میلی گرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
وزن گرم: ۱۱۳ گرم
مونو چربی: ۱ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
اسید چرب امگا ۶: ۰ گرم
چربی: ۱ گرم
فیبر محلول: ۰ گرم
آب: ۶۶ گرم
نوش جان …
اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید
آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی
آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی
آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی