طرز تهیه خوراک لوبیا و ذرت با سس مایونز چیپوتل | غذایی برای گیاهخواران

0

مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا و ذرت

۱/۴ فنجان سس مایونز کم چرب

۱ قاشق غذاخوری سس کچاپ

۱/۴ قاشق چای خوری فلفل چیپوتل

۱ می تواند (۱۵ اونس) لوبیای سیاه بدون نمک، شسته و خشک شده

۱ عدد تخم مرغ بزرگ

۱/۲ فنجان دانه های ذرت

۱/۴ فنجان پیاز سرخ شده ریز خرد شده

۳ قاشق غذاخوری نان خرد خشک شده

۱ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز

۱/۲ قاشق چای خوری نمک

۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون

۴ رول همبرگر کل گندم

گوجه فرنگی قطعه ای (اختیاری)

برگ کاهو (اختیاری)

طرز تهیه خوراک لوبیا و ذرت

سس مایونز، سس گوجه فرنگی و فلفل چیپوتل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و کنار بگذارید.

لوبیاهای سیاه را با یک چنگال در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. تخم مرغ، ذرت، پیاز، خرده نان، پودر چیلی و نمک را در آن بریزید. این مخلوط پاتی را در ظرف های کوچک حدود ۱/۲ فنجان تقسیم کنید.

روغن را در یک تابه بزرگ بر روی گرمای متوسط ​​ حرارت دهید. پاتی ها را اضافه کنید و آن را به مدت ۴ دقیقه از هر طرف تفت دهید یا تا زمانی که ترد و گرم شود. به صورت رول با سس مایونز و چیپوتل سرو کنید، در صورت تمایل، گوجه فرنگی و کاهو هم به آن اضافه کنید.

ارزش غذایی خوراک لوبیا و ذرت

  • کالری: ۳۲۱ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۱۰۹ کیلو کالری
  • چربی: ۱۲ گرم
  • کل شکر: ۷ گرم
  • کربوهیدرات: ۴۴ گرم
  • چربی اشباع شده: ۲ گرم
  • کلسترول: ۵۸mg
  • سدیم: ۵۸۷ میلی گرم
  • پروتئین: ۱۱ گرم
  • کلسیم: ۱۰۴ میلی گرم
  • منیزیم: ۸۷ میلی گرم
  • پتاسیم: ۴۰۶ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۸ گرم
  • فولات : ۳۶ میکروگرم
  • مونو چربی: ۴ گرم
  • اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
  • اسید چرب امگا ۶: ۲ گرم
  • چربی: ۲ گرم
  • فیبر محلول: ۱ گرم
مطالب مرتبط
سیب زمینی شیرین با فلفل قرمز و پنیر هالومی

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.