کاپ کیک شکلاتی با رویه تافی را اینگونه درست کنید

0

این کیک های کوچولو، به دلیل چربی و کالری پائین، مناسب جشن ها و مهمانی های شماست.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک شکلاتی با رویه تافی

۱ بسته پودر کیک آماده

مواد لازم جهت فراستینگ (رویه) :

۱ و ۱/۳ فنجان شیر بدون چربی

۲ بسته مخلوط تاپینگ

مواد لازم جهت تاپینگ:

۲ قاشق غذاخوری گردو

۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

نوک قاشق دارچین

loading...

نوک قاشق جوز

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با رویه تافی

۱-برای تهیه کاپ کیک ها، فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و یک قالب کاپ کیک ۱۲ تایی با روغن چرب کنید.

۲-کیک را بر طبق دستور مندرج بر روی جعبه، آماده کنید و یک اسکوپ از خمیر را در قالب ها بریزید.

۳-قالب را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر گذاشته تا کاپ کیک ها آماده شوند. ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا کاپ کیک ها در قالب خنک شوند، سپس از قالب درآورید.

۴-برای تهیه فراستینگ (رویه)، به وسیله ی همزن برقی، شیر، پودینگ، و مواد تاپینک را با سرعت پائین هم می زنیم تا مواد یک دست شود، سپس هم زن را روی سرعت زیاد قرار داده، به مدت ۲تا۳ دقیقه مواد را هم بزنید و ۵ دقیقه در یخچال بگذارید.

۵- کاپ کیک های خنک شده را  به هر شکلی که دوست دارید فراستینگ و تزئین کنید.

۶- برای اماده  کردن مواد تاپینگ، در یک کاسه ی کوچک، گردو ها، شکر، دارچین، و جوز را مخلوط کنید و روی کاپ کیک ها را بپوشانید.

ارزش غذایی کاپ کیک شکلاتی با رویه تافی

  • کالری: ۱۹۹ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۹۶ کیلو کالری
  • چربی: ۱۱ گرم
  • کل قند: ۱۳ گرم
  • کربوهیدرات: ۲۵ گرم
  • چربی اشباع شده: ۱ گرم
  • سدیم: ۱۸۱ میلی گرم
  • پروتئین: ۲ گرم
  • آهن: ۱ میلی گرم
  • روی: ۰ میلی گرم
  • کلسیم: ۴۲ میلی گرم
  • منیزیم: ۹ میلی گرم
  • پتاسیم: ۱۸۹ میلی گرم
  • فسفر: ۱۸ میلی گرم
  • ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
  • ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
  • الکل: ۰ گرم
  • بتا کاروتن: ۳ میکروگرم
  • بیوتین: ۰ میکروگرم
  • کولین: ۲ میلی گرم
  • کروم: ۰ میکروگرم
  • مس: ۰ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۳ گرم
  • فلوراید: ۲۱ میلی گرم
  • فولات : ۵ میکروگرم
  • فلفل: ۵ میکروگرم
  • ید: ۰ میکروگرم
  • منگنز: ۰ میلی گرم
  • مونوساکاریدس: ۱۰ گرم
  • مونو چربی: ۶ گرم
  • نیاسین: ۱ میلی گرم
  • اسید چرب امگا ۳: ۱ گرم
  • اسید چرب امگا ۶ : ۲ گرم
  • اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
  • چربی: ۳ گرم
  • سلنیوم: ۰ میکروگرم
  • فیبر محلول: ۰ گرم
  • ویتامین کا : ۱۴ میکروگرم
  • آب: ۳۹ گرم
مطالب مرتبط
چگونه کاپ کیک نارگیلی درست کنیم؟

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.