چگونه کوکی کره بادام زمینی درست کنیم؟

0

مواد لازم برای تهیه کوکی کره بادام زمینی

۱ فنجان آرد همه منظوره

۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۳/۴ فنجان شکر

۱/۴ فنجان شکر قهوه ای

۱ عدد تخم مرغ

۱ فنجان کره بادام زمینی

۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱ فنجان بادام زمینی خشک و خرد شده بدون نمک

طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی

loading...

۱-فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲-در کاسه ای متوسط، آرد، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.

۳-در کاسه ای بزرگتر، بوسیله همزن برقی و با سرعت متوسط، کره، شکر، و شکر قهوه ای را ۳ دقیقه هم بزنید تا ینگش روشن شود و فرم بگیرد. تخم مرغ، کره بادام زمینی و اسانس وانیل را نیز مخلوط کنید. و به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

۴-گلوله هایی از خمیر را روی کاغذ مومی بگذارید و با چنگال روی خمیر ها را صاف کنید. ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا کوکی ها به رنک قهوه ای درآیند. سپس از فر خارج کرده و ۲ دقیقه کناری بگذارید تا خنک شوند.

ارزش غذایی کوکی کره بادام زمینی

کالری: ۹۰ کیلو کالری
کالری از چربی: ۵۴ کیلو کالری
چربی: ۶ گرم
کل شکر: ۵ گرم
کربوهیدرات: ۸ گرم
چربی اشباع شده: ۲ گرم
کلسترول: ۹ میلی گرم
سدیم: ۶۲ میلی گرم
پروتئین: ۲ گرم
آهن: ۰ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۶ میلی گرم
منیزیم: ۱۴ میلی گرم
پتاسیم: ۶۱ میلی گرم
فسفر: ۳۴ میلی گرم
اسید فولیک: ۴ میکروگرم
بتا کاروتن: ۴ میکروگرم
بیوتین: ۵ میکروگرم
کولین: ۶ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
ید: ۱ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۰ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۰ گرم
مونو چربی: ۲ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۲ میکروگرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
ویتامین K: 0 میکروگرم
آب: ۲ گرم

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه کلوچه با طعم سیب و لیمو

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کیک هلو: طرز تهیه کیک هلو

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد

طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی

طرز تهیه سالاد مرغ تایلندى

آموزش طرز پخت کیک سفید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.