کیک قهوه رز را اینگونه درست کنید

0

مواد لازم برای تهیه کیک قهوه رز

۲ و ۱/۲ فنجان آرد چند منظوره

۱و ۱/۲ فنجان آرد گندم

۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۲ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۲ فنجان ماست وانیلی

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱/۲ فنجان بعلاوه ۱و ۱/۳ فنجان شکر دانه ریز

۱/۲ فنجان مغز آجیل خرد شده

۳/۴ فنجان کره

loading...

۴ عدد تخم مرغ

طرز تهیه کیک قهوه رز

۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم. قالب باندت پن به اندازه ۱۰ سانت را چرب کرده و  کمی آرد پاشیده و اضافه آرد را از ظرف پاک می کنیم.

۲-در یک کاسه با سایز متوسط، آرد چند منظوره، آرد گندم، پودر خمیر مایه، جوش شیرین و نمک را مخلوط می کنیم. در کاسه ای دیگر، ماست و وانیل را مخلوط می کنیم و در کاسه ای کوچکتر، ۲/۱ فنجان شکر و آجیل های خرد شده را مخلوط می کنیم.

۳-با همزن برقی و با سرعت متوسط، کره و ۱ و ۱/۳ فنجان شکر را مخلوط کرده تا به رنگ روشنی در بیاید. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم.

۴-بوسیله همزن و با سرعت کم، ۱/۳ مواد خشک و ۱/۳ ماست را مخلوط می کنیم. این کار را در دو مرحله انجام میدهیم تا جایی که مواد مخلوط شده و نرم شوند.

۵-نصف خمیر را به طور مساوی در ظرف مورد نظر، پخش می کنیم و با مخلوط آجیل می پوشانیم و بقیه خمیر را بر روی این مواد می گذاریم.

۶-کیک را به مدت ۵۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر می گذاریم. برای اطمینان از پخت، نوک کاردی را در کیک فرو می کنیم.اگر از ذرات کیک به کارد نچسبد، کیک آماده است.(اگر روی کیک زود به رنگ قهوه ای درآمد، میتوانیم رویش را با فویل بپوشانیم.)

مطالب مرتبط
چگونه کاپ کیک نارگیلی درست کنیم؟

۷-بعد از اتمام پخت، اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ ثانیه، کیک درون ظرف یا روی یک پایه فلزی خنک شود. کناره های کیک را از ظرف جدا میکنیم تا کیک کاملا خنک شود. روی کیک را در صورت تمایل می توانید با شکر، تزئین کنید.

ارزش غذایی کیک قهوه رز

  • کالری: ۳۲۳ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۸۸ کیلو کالری
  • چربی: ۱۰ گرم
  • کلشکر: ۲۹ گرم
  • کربوهیدرات: ۵۱ گرم
  • چربی اشباع شده: ۱ گرم
  • کلسترول: ۵۷mg
  • سدیم: ۵۲۶ میلی گرم
  • پروتئین: ۷ گرم
  • آهن: ۱ میلی گرم
  • روی: ۰ میلی گرم
  • کلسیم: ۹۴ میلی گرم
  • منیزیم: ۱۱ میلی گرم
  • پتاسیم: ۱۱۲ میلی گرم
  • فسفر: ۵۶ میلی گرم
  • ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
  • ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
  • بتا کاروتن: ۰ میکروگرم
  • بیوتین: ۲ میکروگرم
  • کولین: ۱ میلی گرم
  • کروم: ۰ میکروگرم
  • مس: ۰ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۲ گرم
  • فلوراید: ۰ میلی گرم
  • فولات : ۳۲ میکروگرم
  • غذای فولاد: ۷ میکروگرم
  • ید: ۱۱ میکروگرم
  • منگنز: ۰ میلی گرم
  • مولیبدن: ۳ میکروگرم
  • مونو چربی: ۴ گرم
  • چربی امگا ۶ : ۱ گرم
  • دیگر: ۱۳ کیلوگرم
  • چربی: ۳ گرم
  • سلنیوم: ۱ میکروگرم
  • آب : ۳۶ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.