آموزش طرز تهیه کیک کران بری قهوه با گردوی کرانچی

0

مواد لازم برای تهیه کیک کران بری قهوه با گردوی کرانچی

مواد لازم جهت تهیه تاپینگ :

۳/۴ فنجان شکر قهوه ای

۱/۲ فنجان آرد همه منظوره

۱/۴ فنجان گردوی تست شده

۲ قاشق چایخوری دارچین

۲ قاشق چایخوری کره یا مارگارین

مواد لازم جهت تهیه کیک کران بری قهوه با گردوی کرانچی

۱/۴ فنجان روغن کانولا

۱ فنجان شکر

۱ عدد تخم مرغ

۱ عدد سفیده تخم مرغ

۱ قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال

۱ قاشق چایخوری وانیل

۲ فنجان آرد همه منظوره

۱ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۱ فنجان خامه ترش

۲ فنجان کرن بری تازه

طرز تهیه تاپینگ:

۱-در کاسه ای کوچک، شکر قهوه ای، آرد، گردو، دارچین، و کره را مخلوط کنید.

۲-برای تهیه کیک قهوه، ابتدا فر را با دمای۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب کیک به ابعاد ۹*۱۳ را چرب کنید.

۳-در کاسه ای بزرگتر، روغن، شکر، تخم مرغ، و سفیده تخم مرغ را مخلوط کنید و به وسیله همزن و با دور متوسط، به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن شود. سپس رنده پوست پرتقال و وانیل را اضافه کنید.

۴-در کاسه ای کوچک، آرد، پودر خمیر مایه، جوش شیرین، و نمک را مخلوط کنید.

۵-به وسیله همزن و با دور کم، ۱/۳ از مخلوط آرد به مخلوط شکر بیافزایید و ۱/۲ فنجان خامه ترش را نیز اضافه کنید. این کار را تکرار کنید تا مخلوط آرد تمام شود. ۲ دقیقه دیگر به همزدن ادامه دهید تا صاف و یکدست شود.

۶-خمیر آماده را در قالب بریزید و کرن بری را روی خمیر بپاشید و پخش کنید.۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بگذارید.سپس از فر خارج کنید و پس از سرد شدن، نوش جان کنید.

ارزش غذایی کیک کران بری قهوه با گردوی کرانچی

کالری: ۳۱۷ کیلوکالری
کالری از چربی: ۷۹ کیلو کالری
چربی: ۹ گرم
کل شکر: ۳۱ گرم
کربوهیدرات: ۵۶ گرم
چربی اشباع شده: ۲ گرم
کلسترول: ۲۴ میلی گرم
سدیم: ۲۸۷ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
فیبر نامحلول: ۱ گرم
آهن: ۲ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۷۴ میلی گرم
منیزیم: ۱۸ میلی گرم
پتاسیم: ۱۳۹ میلی گرم
فسفر: ۷۷ گرم
ویتامین B1 تیامین: ۰ میلی گرم
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۲ میلی گرم
اسید فولیک: ۴۰ میکروگرم
بتا کاروتن: ۱۲ میکروگرم
بیوتین: ۲ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
فولاد: ۱۵ میکروگرم
ید: ۴ میکروگرم
مونو چربی: ۴ گرم
چربی: ۳ گرم
سلنیوم: ۱۲ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
ویتامین کا : ۷ میکروگرم
آب: ۳۹ گرم

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه کیک اسپایسی با ژله افرا

نوش جان …

اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید

طرز تهیه کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی

آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

آموزش طرز تهیه کیک قهوه سریع

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.