آموزش طرز تهیه کوکی های نعنایی

0

مواد لازم برای تهیه کوکی های نعنایی

۲ و ۱/۴ فنجان آرد همه منظوره

۳/۴ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۱ فنجان کره

۱ فنجان شکر قهوه ای

۱/۲ فنجان شکر دانه ریز

۲ عدد تخم مرغ

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱ بسته شکلات چیپسی نعنایی

طرز تهیه کوکی های نعنایی

۱- فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲- در کاسه ای متوسط، آرد، جوش شیرین، و نمک را مخلوط کنید.

۳- در کاسه ای بزرگتر، بوسیله همزن برقی و با سرعت متوسط، کره، شکر قهوه ای، و شکر دانه ریز را ۳ دقیقه هم بزنید. تا به رنگ روشن دربیابد. تخم مرغ ها و اسانس وانیل را اضافه کنید. سپس مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید. شکلات های چیپسی نعنایی را نیز اضافه کنید.

۴- حدود ۲ قاشق غذاخوری پر از خمیر را با فاصله در قالب بریزید و ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا به رنگ قهوه ای روشن در بیایند. پس از پخت اجازه دهید تا ۲ دقیقه خنک شود، سپس آماده سرو است.

کوکی های نعنایی شما آماده است . نوش جان …

ارزش غذایی کوکی های نعنایی

  • کالری: ۹۰ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۴۱ کیلو کالری
  • چربی: ۵ گرم
  • کل قندهای: ۸ گرم
  • کربوهیدرات: ۱۲ گرم
  • چربی اشباع شده: ۳ گرم
  • کلسترول: ۱۵mg
  • سدیم: ۳۹mg
  • پروتئین: ۱ گرم
  • فیبر نامحلول: ۰ گرم
  • آهن: ۰ میلی گرم
  • روی: ۰ میلی گرم
  • کلسیم: ۶ میلی گرم
  • منیزیم: ۲ میلی گرم
  • پتاسیم: ۳۶ میلی گرم
  • فسفر: ۱۷ میلی گرم
  • اسید فولیک: ۷ میکروگرم
  • بتا کاروتن: ۶ میکروگرم
  • بیوتین: ۰ میکروگرم
  • فیبر غذایی: ۰ گرم
  • فولاد: ۲ میکروگرم
  • ید: ۱ میکروگرم
  • مونو چربی: ۱ گرم
  • سلنیوم: ۲ میکروگرم
  • ترانس چرب اسید: ۰ گرم
  • آب: ۳ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید

مطالب مرتبط
طرز تهیه شیرینی زردآلو و پسته با کرم فرنگیپن (کرم بادام)

طرز تهیه کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی

آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

آموزش طرز تهیه کیک قهوه سریع

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.