آموزش طرز تهیه کوکی های نعنایی
مواد لازم برای تهیه کوکی های نعنایی
۲ و ۱/۴ فنجان آرد همه منظوره
۳/۴ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱ فنجان کره
۱ فنجان شکر قهوه ای
۱/۲ فنجان شکر دانه ریز
۲ عدد تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۱ بسته شکلات چیپسی نعنایی
طرز تهیه کوکی های نعنایی
۱- فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲- در کاسه ای متوسط، آرد، جوش شیرین، و نمک را مخلوط کنید.
۳- در کاسه ای بزرگتر، بوسیله همزن برقی و با سرعت متوسط، کره، شکر قهوه ای، و شکر دانه ریز را ۳ دقیقه هم بزنید. تا به رنگ روشن دربیابد. تخم مرغ ها و اسانس وانیل را اضافه کنید. سپس مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید. شکلات های چیپسی نعنایی را نیز اضافه کنید.
۴- حدود ۲ قاشق غذاخوری پر از خمیر را با فاصله در قالب بریزید و ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا به رنگ قهوه ای روشن در بیایند. پس از پخت اجازه دهید تا ۲ دقیقه خنک شود، سپس آماده سرو است.
کوکی های نعنایی شما آماده است . نوش جان …
ارزش غذایی کوکی های نعنایی
- کالری: ۹۰ کیلو کالری
- کالری از چربی: ۴۱ کیلو کالری
- چربی: ۵ گرم
- کل قندهای: ۸ گرم
- کربوهیدرات: ۱۲ گرم
- چربی اشباع شده: ۳ گرم
- کلسترول: ۱۵mg
- سدیم: ۳۹mg
- پروتئین: ۱ گرم
- فیبر نامحلول: ۰ گرم
- آهن: ۰ میلی گرم
- روی: ۰ میلی گرم
- کلسیم: ۶ میلی گرم
- منیزیم: ۲ میلی گرم
- پتاسیم: ۳۶ میلی گرم
- فسفر: ۱۷ میلی گرم
- اسید فولیک: ۷ میکروگرم
- بتا کاروتن: ۶ میکروگرم
- بیوتین: ۰ میکروگرم
- فیبر غذایی: ۰ گرم
- فولاد: ۲ میکروگرم
- ید: ۱ میکروگرم
- مونو چربی: ۱ گرم
- سلنیوم: ۲ میکروگرم
- ترانس چرب اسید: ۰ گرم
- آب: ۳ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید
آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی
آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی
آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی