آموزش طرز تهیه بانت کیک کره بادام زمینی

0

مواد لازم جهت تهیه بانت کیک کره بادام زمینی

مواد برای تهیه کیک

۱ و ۱/۲ فنجان آرد کامل

۱ فنجان آرد سفید

۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۱/۲ فنجان کره بادام زمینی

۱ فنجان شکر

۲ عدد سفیده تخم مرغ

۱ قاشق غذاخوری اسانس وانیل

۱/۳ فنجان شکلات چیپسی

۱ و ۱/۲ فنجان باترمیلک

مواد لازم جهت تهیه کرم روی بانت کیک کره بادام زمینی

۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی

۲ قاشق غذاخوری آب

loading...

۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱/۲ فنجان شکر قنادی

کمی نمک

طرز تهیه بانت کیک کره بادام زمینی

۱-فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب کیک را با روغن چرب کنید.

۲- در کاسه ای متوسط آرد ها، پودر خمیر مایه، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید. به وسیله ی همزن برقی و با سرعت متوسط، کره بادام زمینی و کره را به مدت ۱ دقیقه یا تا وقتی که کرم مانند شوند هم بزنید. سپس شکر، سفیده های تخم مرغ، و وانیل را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید تا پف کند و روشن شود. بعد از آن، شکلات های چیپسی را اضافه کنید.

۳-بوسیله همزن برقی و با سرعت پایین، مخلوط آرد و باترمیلک را در ۳ مرحله با یکدیگر مخلوط کنید. خمیر آماده شده را در قالب بریزید.

۴-قالب را در فر به مدت ۵۵ تا ۶۰ دقیقه بگذارید تا کیک بپزد. پس از پخت، اجازه دهید تا کیک ۱۰ دقیقه در قالب خنک شود. سپس از قالب درآورده و به ظرف سرو منتقل کنید.از کاغذ مومی برای زیر کیک میتوانید استفاده کنید و کرم شکلاتی بادام زمینی را روی کیک بریزید.

۵-برای تهیه کرم روی کیک، در کاسه اس کوچک، پودر کاکائو، کره بادام زمینی، آب، و وانیل را مخلوط کنید. شکر قنادی و نمک را نیز اضافه کنید. کرم آماده شده را روی کیک بریزید و کناری بگذارید تا کرم سفت شود، سپس میتوانید کاغذ مومی را از زیر کیک بردارید.

مطالب مرتبط
باندت کیک با ژله ی توت و لیمو + کالری و ارزش غذایی

ارزش غذایی بانت کیک کره بادام زمینی

کالری: ۲۶۷ کیلوکالری
کالری از چربی: ۱۰۰ کیلوکالری
چربی: ۱۱ گرم
کل قند: ۲۱ گرم
کربوهیدرات: ۳۷ گرم
چربی اشباع شده: ۵ گرم
کلسترول: ۱۶mg
سدیم: ۳۱۵ میلی گرم
پروتئین: ۶ گرم
فیبر نامحلول: ۰ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۶۸ میلی گرم
منیزیم: ۲۹ میلی گرم
پتاسیم: ۱۱۱ میلی گرم
فسفر: ۴۵ میلی گرم
ویتامین B1 تیامین: 0mg
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۲ میلی گرم
اسید فولیک: ۱۲ میکروگرم
آلانین: ۰ گرم
الکل: ۰ گرم
آرژنین: ۰ گرم
آسپارتات: ۰ گرم
بتا کاروتن: ۱۱ میکروگرم
بیوتین: ۳ میکروگرم
بور: ۳۷ میکروگرم
کافئین: ۳ میلی گرم
کلراید: ۴۰ میلی گرم
کولین: ۳ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
فلوراید: ۲ میلی گرم
فولاد: ۸ میکروگرم
گلوتامات: ۱ گرم
ید: ۸ میکروگرم
ایزولوسین: ۰ گرم
لوریک: ۰ گرم
لوسین: ۰ گرم
لینولئیک: ۱ گرم
لیزین: ۰ گرم
منگنز: ۰ میلی گرم
متیونین: ۰ گرم
مولیبدن: ۱ میکروگرم
مونو چربی: ۲ گرم
کربن خالص: ۳۵ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
پالمتیک: ۲ گرم
پالمیتول: ۰ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
فنیل آلانین: ۰ گرم
چربی: ۱ گرم
پرولین: ۰ گرم
سلنیوم: ۲ میکروگرم
نشاسته: ۰ گرم
استاریک: ۱ گرم
ساکارز ۰ گرم
ترئونین: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
تیروزین: ۰ گرم
والین: ۰ گرم
آب: ۲۹ گرم

نوش جان …

اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید

طرز تهیه کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی

آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

آموزش طرز تهیه کیک قهوه سریع

مطالب مرتبط
طرز تهیه و دستورالعمل پخت دسر توت فرنگی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.