آموزش طرز تهیه کیک براونی آلو و سیب

0

مواد لازم برای تهیه کیک براونی آلو و سیب

۱ فنجان روغن

۲ عدد تخم مرغ بزرگ

۱و۲/۱ فنجان شکر

۱و۲/۱ قاشق چایخوری وانیل

۲/۱ قاشق چایخوری نمک

۲ فنجان آرد

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱و۲/۱ قاشق چایخوری دارچین

۴/۱ قاشق چایخوری جوز

۳/۲ فنجان آلو

۲ عدد میخک

مقداری براندی یا آب پرتقال

۳ عدد سیب ترد

طرز تهیه کیک براونی آلو و سیب

۱-روغن و تخم مرغها را به هم رده تا کرمی رنگ شوند.سپس شکر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

۲-در کاسه ای دیگر، آرد، نمک، جوش شیرین، دارچین و جوز را مخلوط کنید. تخم مرغ ها را نیز اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

۳-در تابه ای کوچک، آلوها و میخک را به همراه مقداری براندی و آب پرتقال، با شعله ملایم حرارت دهید تا آلوها له شوند. میخک را از داخل مواد برداشته و آلوها را صاف کنید تا آب اضافه اش خارج شود و اجازه دهید تا خنک شود. سپس آلو ها را به همره سیب ها به ترکیب اضافه کنید.

۴-خمیر کیک کمی سفت خواهد شد.خمیر را در قالب باندت کیک ۱۲ تایی که با روغن چرب شده بریزید.  به مدت ۷۵ دقیقه و با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت در فر قرار دهید. بعد از این که کیک آماده شد، در صورت تمایل می توانید با کرم وانیل یا بستنی و یا با کمپوت میوه، این کیک را سرو کنید.

ارزش غذایی کیک براونی آلو و سیب

  • کالری: ۴۷۳ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۲۰۵ کیلوکالری
  • چربی: ۲۳ گرم
  • کل قند: ۴۰ گرم
  • کربوهیدرات: ۶۴ گرم
  • چربی اشباع شده: ۲ گرم
  • کلسترول: ۴۲ میلی گرم
  • سدیم: ۲۵۸ میلی گرم
  • پروتئین: ۴ گرم
  • کلسیم: ۲۲ میلی گرم
  • منیزیم: ۱۴ میلی گرم
  • پتاسیم: ۱۸۳ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۳ گرم
  • مونو چربی: ۵ گرم
  • اسید چرب امگا ۳: ۲ گرم
  • امگا ۶ اسید چرب: ۱۳ گرم
  • پلی فیت: ۱۵ گرم
  • فیبر محلول: ۱ گرم
  • ترانس چرب اسید: ۱ گرم
مطالب مرتبط
چگونه کیک زنجبیلی با کرم هلو درست کنیم؟

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.