آموزش طرز تهیه کیک لایه ای توت فرنگی

0


مواد لازم برای تهیه کیک لایه ای توت فرنگی

۴/۳ فنجان آرد کامل

۴/۳ فنجان آرد جو الک شده

۱ قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه

۳ عدد سفیده تخم مرغ

۸ قاشق غذاخوری کره

۴/۱ فنجان شکر قهوه ای

۴/۱ فنجان شکر دانه ریز

۲ عدد زرده تخم مرغ

۴/۳ فنجان شیر ۲% چربی

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۴/۱ فنجان توت فرنگی و انواع مربا

۱و ۲/۱ فنجان خامه زده شده(تاپینگ)

۱ پاینت توت فرنگی ورقه شده

طرز تهیه کیک لایه ای توت فرنگی

۱-فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.قالب گردی به قطر ۸ را با روغن چرب و آرد پاشی کنید.

۲-در کاسه ای کوچک، آرد، آرد جو، و پودر خمیر مایه را مخلوط کنید.

loading...

۳-سفیده های تخم مرغ را با سرغت زیاد همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

۴-در کاسه ای دیگر، کره، شکر قهوه ای، و شکر دانه ریز را با سرعت متوسط و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا کرمی شود. زرده ها را اضافه نموده و ۴ دقیقه دیگر به همزدن ادامه دهید تا پف کند.

۵-در ظرفی دیگر، ۳/۱ تاز مخلوط آرد را با ۲/۱ شیر مخلوط کنید.این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شوند سپس وانیل را اضافه کنید.

۶-به آرامی، ۳/۱ از سفیده ها را به مخلوط زرده ها اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.این مواد را در قالب بریزید.

۷-قالب را به مدت ۳۵ دقیقه در فر بگذارید.پس از پایان پخت، ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود، سپس از قالب درآورده تا کاملا سرد شود.

۸-کیک سرد شده را به صورت افقی به ۲ لایه برش دهید. نیمی از مرباها را بر روی لایه زیرین بریزید. با مقداری از مواد تاپینگ و توت فرنگی، روی مربا را بپوشانید.لایه دیگر کیک را روی آن گذاشته و دوباره با مربا و مواد تاپینگ و توت فرنگی، روی کیک را بپوشانید. در آخر مقداری توت فرنگی روی کیک بگذارید.

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه کیک شیفون با روکش شکلات تلخ

ارزش غذایی کیک لایه ای توت فرنگی

کالری: ۲۸۵ کیلوکالری
کالری از چربی: ۱۱۲ کیلو کالری
چربی: ۱۳ گرم
مجموع قند: ۱۹ گرم
کربوهیدرات: ۳۵ گرم
چربی اشباع شده: ۸ گرم
کلسترول: ۶۷ میلی گرم
سدیم: ۲۴۹ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
فیبر نامحلول: ۱ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۱۳۹ میلی گرم
منیزیم: ۱۱ میلی گرم
پتاسیم: ۱۴۶ میلی گرم
فسفر: ۱۰۳ میلی گرم
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
آلفا کاروتن: ۱ میکروگرم
بتا کاروتن: ۲۹ میکروگرم
بیوتین: ۳ میکروگرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
فولات : ۱۵ میکروگرم
مواد غذایی فولاد: ۱۵ میکروگرم
فولاد: ۱۵ میکروگرم
ید: ۱۸ میکروگرم
مونو چربی: ۳ گرم
نیاسین معادل: ۱ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۵ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
ویتامین کا : ۲ میکروگرم
آب: ۷۰ گرم

نوش جان …

اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

برای بحث و تبادل نظر پیرامون این مطلب کلیک کنید…


شاید دوست داشته باشید

طرز تهیه کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی

آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

آموزش طرز تهیه کیک قهوه سریع

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.