آموزش طرز تهیه کیک کران بری قهوه با گردوی کرانچی
مواد لازم برای تهیه کیک کران بری قهوه با گردوی کرانچی
مواد لازم جهت تهیه تاپینگ :
۳/۴ فنجان شکر قهوه ای
۱/۲ فنجان آرد همه منظوره
۱/۴ فنجان گردوی تست شده
۲ قاشق چایخوری دارچین
۲ قاشق چایخوری کره یا مارگارین
مواد لازم جهت تهیه کیک کران بری قهوه با گردوی کرانچی
۱/۴ فنجان روغن کانولا
۱ فنجان شکر
۱ عدد تخم مرغ
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال
۱ قاشق چایخوری وانیل
۲ فنجان آرد همه منظوره
۱ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱ فنجان خامه ترش
۲ فنجان کرن بری تازه
طرز تهیه تاپینگ:
۱-در کاسه ای کوچک، شکر قهوه ای، آرد، گردو، دارچین، و کره را مخلوط کنید.
۲-برای تهیه کیک قهوه، ابتدا فر را با دمای۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب کیک به ابعاد ۹*۱۳ را چرب کنید.
۳-در کاسه ای بزرگتر، روغن، شکر، تخم مرغ، و سفیده تخم مرغ را مخلوط کنید و به وسیله همزن و با دور متوسط، به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن شود. سپس رنده پوست پرتقال و وانیل را اضافه کنید.
۴-در کاسه ای کوچک، آرد، پودر خمیر مایه، جوش شیرین، و نمک را مخلوط کنید.
۵-به وسیله همزن و با دور کم، ۱/۳ از مخلوط آرد به مخلوط شکر بیافزایید و ۱/۲ فنجان خامه ترش را نیز اضافه کنید. این کار را تکرار کنید تا مخلوط آرد تمام شود. ۲ دقیقه دیگر به همزدن ادامه دهید تا صاف و یکدست شود.
۶-خمیر آماده را در قالب بریزید و کرن بری را روی خمیر بپاشید و پخش کنید.۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بگذارید.سپس از فر خارج کنید و پس از سرد شدن، نوش جان کنید.
ارزش غذایی کیک کران بری قهوه با گردوی کرانچی
کالری: ۳۱۷ کیلوکالری
کالری از چربی: ۷۹ کیلو کالری
چربی: ۹ گرم
کل شکر: ۳۱ گرم
کربوهیدرات: ۵۶ گرم
چربی اشباع شده: ۲ گرم
کلسترول: ۲۴ میلی گرم
سدیم: ۲۸۷ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
فیبر نامحلول: ۱ گرم
آهن: ۲ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۷۴ میلی گرم
منیزیم: ۱۸ میلی گرم
پتاسیم: ۱۳۹ میلی گرم
فسفر: ۷۷ گرم
ویتامین B1 تیامین: ۰ میلی گرم
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۲ میلی گرم
اسید فولیک: ۴۰ میکروگرم
بتا کاروتن: ۱۲ میکروگرم
بیوتین: ۲ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
فولاد: ۱۵ میکروگرم
ید: ۴ میکروگرم
مونو چربی: ۴ گرم
چربی: ۳ گرم
سلنیوم: ۱۲ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
ویتامین کا : ۷ میکروگرم
آب: ۳۹ گرم
نوش جان …
اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید
آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی
آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی
آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی