آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد

0

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد

۲ قاشق غذاخوری کره

۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

۱/۲ فنجان فندق یا بادام

۸ قاشق غذاخوری شکر

۳ اونس شکلات تلخ و شیرین

۱/۲ فنجان خامه ترش

۲ عدد زرده تخم مرغ

۱ قاشق غذاخوری سایروپ یا امارتو( در صورت تمایل)

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱/۲ قاشق چایخوری دارچین

۵ عدد سفیده تخم مرغ

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

برش های توت فرنگی برای تزیین

طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد

۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. قالب ۸ یا ۹ سانتی را با ۲ قاشق چایخوری کره چرب کنید و با ۱ قاشق غذا خوری پودر کاکائو بپوشانید.

۲-به وسیله ی غذا ساز، مغز هارا با ۱ قاشق غذاخوری شکر خوب مخلوط کنید.

۳-شکلات را به همراه ۴ قاشق غذاخوری کره بن ماری کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست شوند.

۴- از روی حرارت بردارید و شکلات را در کاسه ای بزرگ بریزید. مخلوط مغز ها، خامه ترش، زرده های تخم مرغ، سایروپ یا آمارتو را (در صورت تمایل) ، اسانس وانیل، دارچین، ۵ قاشق غذاخوری شکر، و ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به شکلات اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

۵-در کاسه ای بزرگ، سفیده های تخم مرغ و نمک را با سرعت زیاد و به وسیله ی همزن برقی مخلوط کنید تا کف کند.به تدریج ۲ قاشق غذا خوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا با سفیده ها کاملا مخلوط شود.

۶-مخلوط شکلات را با ۱/۴ از سفیده ها مخلوط کنید و با قاشق درون قالب بریزید و رویش را صاف کنید.

۷-به مدت ۳۰ دقیقه قالب را در فر قرار دهید. خلال دندانی را در کیک فرو کنید. بعلت اینکه این کیک مرطدب است، احتمال دارد از ذرات کیک به خلال دندان بچسبد، با این وجود کیک پخته است.پف کیک پس از پخت میخوابد.کیک را از قالب درآورید و با توت فرنگی تزیین کنید.

مطالب مرتبط
آموزش چیز کیک سیب زمینی شیرین و زنجبیل

ارزش غذایی کیک شکلاتی فندقی بدون آرد

کالری: ۱۶۴ کیلوکالری
کالری از چربی: ۹۵ کیلو کالری
چربی: ۱۱ گرم
کل قند: ۱۳ گرم
کربوهیدرات: ۱۶ گرم
چربی اشباع شده: ۴ گرم
کلسترول: ۴۳ میلی گرم
سدیم: ۷۸ میلی گرم
پروتئین: ۴ گرم
فیبر نامحلول: ۱ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۲۸ میلی گرم
منیزیم: ۲۱ میلی گرم
پتاسیم: ۱۲۷ میلی گرم
فسفر: ۵۴ میلی گرم
بتا کاروتن: ۱۰ میکروگرم
بیوتین: ۷ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
فولاد: ۱۷ میکروگرم
ید: ۱۵ میکروگرم
مونو چربی: ۴ گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۵ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
ویتامین K: 2 میکروگرم
آب: ۳۹ گرم

نوش جان …

اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید

طرز تهیه کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی

آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

آموزش طرز تهیه کیک قهوه سریع

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.