چگونه پای ووپی را در فر درست کنیم؟
مواد لازم برای تهیه پای ووپی
۱ فنجان آرد همه منظوره
۴/۱ فنجان پودر کاکائو
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
۴/۱ قاشق چایخوری نمک
۲/۱ فنجان شکر
۴/۱ فنجان کره
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۲/۱ فنجان شیر ۱% چربی
۴/۳ فنجان کرم مارشمالو
طرز تهیه پای ووپی
۱- فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲- در کاسه ای متوسط، آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.
۳- در کاسه ای بزرگتر، با همزن برقی و با سرعت متوسط، شکر، کره، سفیده تخم مرغ را ۲ دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرند. مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
۴- از خمیر به اندازه ۳۲ کوکی، بر روی کاغذ مومی بگذارید و ۵ دقیقه در فر بگذارید.
۵- پس از پخت و سرد شدن، ۲ قاشق کرم مارشمالو را روی کوکی بگذارید و یک کوکی دیگر را رویش قرار دهید. به این ترتیب، ۱۶ عدد کوکی دارید.
نوش جان …
ارزش غذایی پای ووپی
- کالری: ۱۰۰ کیلوکالری
- کالری از چربی: ۲۸ کیلوکالری
- چربی: ۳ گرم
- کل شکر: ۱۰ گرم
- کربوهیدرات: ۱۷ گرم
- چربی اشباع شده: ۲ گرم
- کلسترول: ۸ میلی گرم
- سدیم: ۱۴۶ میلی گرم
- پروتئین: ۲ گرم
- فیبر نامحلول: ۰ گرم
- آهن: ۱ میلی گرم
- روی: ۰ میلی گرم
- کلسیم: ۱۳ میلی گرم
- منیزیم: ۱۰ میلی گرم
- پتاسیم: ۴۵ میلی گرم
فسفر: ۲۷ میلی گرم - ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
- ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
- اسید فولیک: ۱۲ میکروگرم
- بتا کاروتن: ۶ میکروگرم
- بیوتین: ۰ میکروگرم
- مس: ۰ میلی گرم
- فیبر غذایی: ۱ گرم
- فولاد: ۳ میکروگرم
- ید: ۳ میکروگرم
- مونو چربی: ۱ گرم
- فیت چربی: ۰ گرم
- سلنیوم: ۴ میکروگرم
- ترانس چرب اسید: ۰ گرم
- آب: ۱۱ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید
آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی
آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی
آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی